ΑνακαίνισηΗ κουζίνα και το μπάνιο είναι δύο χώροι που επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα της ζωής μας, γι αυτό αν χρειάζονται ανακαίνιση, αυτή πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. 
Συνήθως όμως την αναβάλουμε. Γιατί; Πιο συνηθισμένοι λόγοι είναι οι παρακάτω:

Ταλαιπωρία & αναστάτωση
Η εταιρία μας με εξιδεικευμένα συνεργεία και μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ανακαίνισης σας εξασφαλίζει ότι όλες οι εργασίες θα γίνουν στο μικρότερο δυνατό χρόνο και με τη μικρότερη ενόχληση.

Κόστος - τιμή
Με ανταγωνιστικά κοστολόγια και μεγάλη γκάμα τιμών είναι βέβαιο ότι θα βρούμε μία πρόταση που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Ποιότητα – εγγύηση
Όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται με υπεύθυνο σέρβις και 15ετή εγγύηση που αποτελει το καλύτερο διαβατήριο για την ποιοτητά τους.

Πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα;
Για όλες τις εργασίες γίνονται αναλυτικά σχέδια, ενώ όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα δείτε από κοντά στην έκθεση της εταιρίας μας. Στην εταιρία ΕΒΕΝΟΣ είμαστε βέβαιοι ότι η Ανακαίνιση της κουζίνας ή του μπάνιου σας, εκτός του ότι θα αλλάξει την αισθητική και την εργονομία του χώρου σας, θα είναι και μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία και για σας και για μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφτούμε το χώρο σας και να ετοιμάσουμε μία πρόταση αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.